ANTIQBOOK     Miep Diekmann - Biografie en bibliografie
        

Boeken zoeken Naar bibliografie
Schrijver:
Titel:
Zoekt u een bepaald boek van deze auteur?
Kopieer de titel, plak die in het titelveld en klik op de knop 'Zoeken'.
Wilt u alle boeken van deze auteur zien die Antiqbook aanbiedt?
Laat het titelveld leeg en klik op de knop 'Zoeken'.

Biografische gegevens Miep Diekmann

Geboortedatum: 26 januari 1925
Geboorteplaats: Assen

Pseudoniemen: I. Epmas

Sites:
Complete tekst Padu is gek bij de DBNL

Bibliografie Miep Diekmann

Voltooid verleden tijd (1947)
Panaderio Pan (1947)
Wereld van twee (1948)
. ..En wat kan ik? (1949)
Marmouzet (1954)
Anders is niet altijd beter (1954)
Viermaal Lodewijk (1955)
De boot vertrekt zonder Claartje (1955)
MariŰtte (1955)
Annejet helpt een handje (1956)
Annejet stelt zich voor (1956)
Annejet wint de laatste ronde (1956)
De boten van Brakkeput (1956)
Een spel van schijn (1956)
Een mens tekort (1957)
Annejet laat het er niet bij zitten (1957)
Padu is gek (1957)
Nooit meer een lampion (1958)
Annejet knipt de kaartjes (1958)
Gewoon een straatje (1959)
Het varken dat spaarvarken wilde zijn (1960)
Driemaal is scheepsrecht (1960)
...En de groeten van Elio (1961)
Als je het nog niet wist. Voorlichting en levenskunst voor teenagers (1961)
Andere mensen zijn ook gewoon (1962)
Moza´ek. Bloemlezing voor het lager onderwijs [11 delen] (1962)
Nildo en de maan (1963)
Wie zei dat we zo schoon zijn? (1963)
De schoonste dag (1964)
Jossy wordt een indiaan (1964)
Sjon Karko (1964)
Mijn lama (1964)
Geen mens is van de ander (1965)
Meisjes zoals jij (1965)
Marijn bij de Lorredraaiers (1965)
Dat danst en doet maar (1965)
De trapeze. Een reeks originele verhalen en gedichten voor de lagere school. Deel 9 (1967)
Een liedje voor een cent (1969)
Een liedje voor een cent (1970)
Een doekje voor het bloeden (1970)
De dagen van Olim (1971)
Het geheim van Dakki Parasol (1971)
Total loss, weetjewel (1973)
Stuivertje wisselen (1974)
Iedereen doet maar! (1974)
De boerderij. Mensen en dieren. Leerlingenboek (1974)
Dan ben je nergens meer (1975)
Slavenarts (1975)
Mens te koop (1977)
Wiele wiele stap (1977)
Zeg 't maar. Een groot verhalenboek om voor te lezen aan kinderen van 4 tot 7 jaar (1978)
Stappe stappe step (1979)
Lezing bij de uitreiking van de Laurens Janszoon Costerprijs (1979)
Ik heb geen naam (1980)
Het meidenboek (1980)
De prinses van Zweeloo (1981)
Ik en jij spelen wij (1982)
Geen enkel verdriet duurt honderd jaar (1982)
Hannes en Kaatje, wat is dat voor praatje? (1983)
Zonder Klaartje (1983)
Klik klik... ik (1984)
Annejet en de jongens (1985)
Hannes en Kaatje, 2 in een straatje (1985)
En waar woon jij? (1985)
Dubbeldikke vrienden (1985)
Hannes en Kaatje, een koekje met een gaatje. Oude en nieuwe decemberverhalen (1985)
Hannes en Kaatje en het rommellaatje (1986)
Luie uil (1986)
Annejet en het stuivertje wisselen (1986)
Hoe schilder hoe wilder. Deel 1. Leiden (1986)
Er zit een dwerg op de berg (1986)
Een kind, een kind is zoveel meer (1987)
Verliefd hoezo? (1988, herdruk van Annejet knipt de kaartjes)
Hoe schilder hoe wilder. Deel 2. Haarlem (1988)
Het grote boek van Hannes en Kaatje (1989)
Krik (1989)
Teus Langeneus (1989)
Zˇˇˇ groot (1993)
Lief zijn op bevel (1994, herdruk van Annejet stelt zich voor)
Pesterijen (1994, herdruk van Annejet helpt een handje)
Vijand of vriend (1995, herdruk van Annejet wint de laatste ronde)
Vakantiebaantje (1996, herdruk van Annejt knipt de kaartjes)
Ik zie je wel, ik hoor je wel (1996)
O, wat zijn wij heden blij (1998)
Een koning met een kroon erop (1998)
Verre eilanden (2001)
Zoek titel bij Antiqbook


Please send comments or suggestions


ę Copyright 2006, Antiqbook