ANTIQBOOK     W.G. van de Hulst, Biografie en bibliografie
        

Boeken zoeken Naar bibliografie
Schrijver:
Titel:
Zoekt u een bepaald boek van deze auteur?
Kopieer de titel, plak die in het titelveld en klik op de knop 'Zoeken'.
Wilt u alle boeken van deze auteur zien die Antiqbook aanbiedt?
Laat het titelveld leeg en klik op de knop 'Zoeken'.

Biografische gegevens W.G. van de Hulst

Geboortedatum: 28 oktober 1879
Geboorteplaats: Utrecht

Sterfdatum: 31 augustus 1963
Sterfplaats: Utrecht

Pseudoniem: Jan van de Croese

Sites:
http://www.wgvandehulst.com/


Bibliografie W.G. van de Hulst

Willem Wijcherts (1907)
Ouwe Bram (1909)
Willem Wijcherts, een dappere Alkmaarse jongen (1909)
Van een klein meisje en een groote klok (1909)
Jaap Holm en z'n vrinden (1910)
Zonnige Paschen (1910)
Om twee schitteroogjes (1911)
Niek van den bovenmeester (1912)
Het verhaal van den kurassier (1912)
Uit het Winter-Wonderland (1912)
Van Hollandsche jongens in den Franschen tijd (1913)
Beppie en Joop (1917)
Het gat in de heg (1917)
Maarten Luther (1917)
Grootmoedertje (1917)
Zoo'n vreemde jongen (1917)
Jet, die de oudste was (1917)
De Bijbelsche Geschiedenissen (1918)
De wondere plant (1918)
Thijs en Thor (1918)
Peerke en z'n kameraden (1919)
In de zon (1919)
Fik (1920)
Stille dingen (1921)
Van Bob en Bep en Brammetje (1921)
Allemaal katjes (1922)
Er op of er onder! (1922)
Drie vertellingen (1922)
Toen - en nu! Deel 1 (1922)
Toen - en nu! Deel 2 (1922)
Een held! (1922)
Van den boozen koster! (1923)
Toen - en nu! Deel 3 (1924)
Toen - en nu! Jaartallen- en repetitieboekje (1924)
Het huisje in de sneeuw (1924)
In 't Kraaiennest (1924)
Van drie domme zusjes (1925)
Wout de scheepsjongen (1925)
Bijbelse vertellingen voor onze kleintjes (1926)
Gerdientje (1927)
Bruun de Beer (1927)
Gerdientje (1927)
De Roode Vlek (1928)
'Zoo'n griezelig beest!' (1928)
Het wegje in het koren (1929)
Als je goed luistert (1929)
Bello (1930)
Groote Bertus en kleine Bertus (1930)
De gescheurde bijbel (1930)
Een leugen? (1930)
Een muis - in dit huis? (1930)
Ergens in de wijde wereld (1931)
Vertellingen uit de Bijbel (1931)
Kijken en luisteren (1931)
De wilde jagers (1931)

Anneke en de sik (1932)
Hans in 't bosch (1932)
Rozemarijntje (1933)
Prins Willem, Vader des Vaderlands (1933)
Anneke en de sik (1934)
Rozemarijntje naar school (1934)
Liefde en trouw (1934)
Het plekje dat niemand wist (1935)
De gedroogde appeltjes (1936)
Het karretje (1936)
Achter de bloempotjes (1936)
In de Soete Suikerbol deel 1 (1936)
In de Soete Suikerbol deel 2 (1936)
In de Soete Suikerbol deel 3 (1936)
De grote schat (1937)
Om het kind (1937)
Het Boek, dat nooit oud wordt (1937)
Jantje van de Scholtenhoeve (1937)
De machtige meester (1938)
Den Vaderlandt Ghetrouwe (1938)
Nog beter dan brood (1938)
Kareltje (1940)
Het kerstfeest van twee domme kindertjes (1941)
Aan moeders schoot (1942)
In de Soete Suikerbol deel 4 (1942)
In de Soete Suikerbol deel 5 (1943)
Moeder leest voor (1943)

Herinneringen van een schoolmeester (1943)
Het vertellen (1944)
Rozemarijntje en Rooie Pier (1944)
Het zwarte poesje (1945)
Klaas (1945)
Zeven kerstvertellingen (1946)
Het grote voorleesboek (1947)
Oom Jannus met de pet (1947)
Inde Goude Gaper (1947)
Die domme Dora (1947)
De pruikenmaker en de prins (1947)
In de Soete Suikerbol deel 6 (1948)
In de Soete Suikerbol deel 7 (1948)
Het klompje dat op 't water dreef (1948)
De boom groeide (1948)
Rozemarijntje en de zwarte jongen (1949)
Het nieuwe voorleesboek (1950)
Annelies (1951)
'Waarom verdient het goede kinderboek onze diepe belangstelling?' (1952)
Het mooie begin deel 1 (1952)
Het mooie begin deel 2 (1952)
Voetstapjes in de sneeuw (1953)
Rozemarijntje en de oude juffrouw (1954)
De bengels in het bos (1956)
Margrieten (1956)
Kleine zwerver (1958)
Het gouden voorleesboek (1959)
Rozemarijntje - omnibus (1965)
Sinterklaas (1967)
Voor onze kleinen - omnibus deel 1(1981)
Voor onze kleinen - omnibus deel 2 (1982)
Negen kerstvertellingen (1982)
Veertien beroemde verhalen (1993)
Een vreemde veroveraar (1994)
Het kind en zijn boek (1995)
Winterverhalen (1997)
Zomerverhalen (1997)
Marnix-stichting, Vaderlandsche serie nr.2. (zonder jaar)
Zoek titel bij Antiqbook


Please send comments or suggestions


Copyright 2006, Antiqbook